20 May 2024
  • 20 May 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • Divizia A1 (m): Arcada Galați a învins Craiova și a revenit pe primul loc în clasament
11 December 2020

Divizia A1 (m): Arcada Galați a învins Craiova și a revenit pe primul loc în clasament

By frvolei_admin 0

Turneul 6 al Diviziei A1 la volei masculin a început cu un meci tare: SCM U Craiova – Arcada Galați. S-au impus campionii, cu 3-1, care au revenit de la 0-1 la seturi și au demonstrat că, atunci când se concentrează, pot juca așa cum își dorește antrenorul lor, Sergiu Stancu: precum o mașinărie foarte bine unsă! Căci așa a părut Arcada în ultimele trei seturi ale partidei disputate la Craiova, au controlat jocul și nu au lăsat nici un moment impresia că ar putea pierde.

În aceste condiții, olandezul gălățenilor, Niels Klapwijk, a fost cel mai bun om de pe teren, nu doar pentru că a făcut cele mai multe puncte, 28, ci pentru întreaga sa prestație. A fost secondat de coechipierul său Marian Bala, cu 16 puncte. De la olteni s-au remarcat Ewoud Gommans, cu 14 puncte, și Ștefan Lupu, 12.

Cu cele trei puncte obținute vineri, Arcada a urcat pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte, cu două mai multe decât Steaua.

În celălalt meci din turneul de la Craiova, Explorări Baia Mare a învins cu 3-0 pe UV Timișoara. Marius Cheagă, cu 22 de puncte și Dan Silvășan, cu 10, au fost cei mai buni marcatori ai învingătorilor. De la învinși s-au remarcat Robert Vârlan, cu 13 puncte, și Sebastian Micu, cu 7.