20 May 2024
  • 20 May 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • Divizia A1 (m): Explorări Baia Mare, prima victorie din campionat
6 December 2020

Divizia A1 (m): Explorări Baia Mare, prima victorie din campionat

By frvolei_admin 0

Explorări Baia Mare a obținut prima victorie din acest campionat, dispunând cu 3-0 de codașa CSU Brașov. Marius Cheagă, cu 14 puncte, a fost cel mai bun marcator al meciului și al băimărenilor. De la brașoveni s-a remarcat veteranul Andrei Bălhăceanu, autor a 5 puncte.

Tot în Grupa de la Zalău, echipa gazdă, SCM Zalău, a dispus cu 3-0 de UV Timișoara. Mihai Tarța, cu 15 puncte, a fost cel mai bun marcator al meciului. De la oaspeți s-a remarcat Robert Vârlan, cu 12 puncte.

În grupa de la Dej, Arcada Galați a câștigat fără emoții duelul cu Știința București, scor 3-0. Bucureștenii rămân singura formație, alături de CSU Brașov, care nu a câștigat nici o partidă până acum pe teren, deși au fost de câteva ori aproape de acest lucru. Tinerețea jucătorilor și implicit lipsa lor de experiență i-a trădat în momentele decisive, dar important e ca ei sau antrenorul lor, George Carpen, să nu fie descurajați de eșecuri, pentru că ele se pot transforma oricând în victorii cu puțin mai multă atenție. Ei au totuși două succese, ambele obținute la ”masa verde”. În etapa viitoare vom avea un duel direct între cele două. De la Galați s-au remarcat Marian Bala și Niels Klapwijk, ambii autori a câte 13 puncte. De la Știința, Tudorel Farcaș, cu 7 puncte, a fost cel mai bun marcator.

În ultimul meci al zilei, SCM U Craiova s-a răzbunat pe echipa gazdă, Unirea Dej, pentru eșecul suferit vineri, cu 3-2, în fața lui Dinamo. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-0, Ștefan Lupu fiind cel mai bun marcator, cu 12 puncte. De la gazde, Andrei Ana și Vlad Curuia-Pop au reușit câte 7 puncte.